اس ام اس عکس جوک بازیگران
آموزش لازانیا لقمه ای قارچ و گوشت
پنج شنبه 30 آذر 1396 ساعت 13:23 | بازدید : 570 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

آموزش طرز تهیه لازانیا لقمه ای قارچ و گوشت خوشمزه و مجلسی

لازانیا قارچ و گوشت , طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل , لازانیا خانگی بدون فر

لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه و مشهور ایتالیایی است که برای تهیه آن به موادی مثل گوشت ، لازانیا ، قارچ و … احتیاج داریم. لازانیا یک غذای گران قیمت محسوب می شود. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را در می پاتوق مشاهده نمایید.

لازانیا قارچ و گوشت , طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل , لازانیا خانگی بدون فر

آموزش آشپزی و دستور تهیه لازانیا قارچ و گوشت خوشمزه خانگی

مواد لازم برای لازانیا بدون فر

:•: گوشت چرخ شده :•: 500 گرم :•:

:•: لازانیا :•: 2 بسته :•:

:•: سوسیس :•: 300 گرم :•:

:•: قارچ :•: 500 گرم :•:

:•: سس کچاپ :•: 1 عدد :•:

:•: فلفل دلمه ای :•: 1 عدد :•:

:•: پنیر پیتزا :•: 500 گرم :•:

:•: پیاز خرد شده :•: 1 عدد :•:

:•: روغن :•: به میزان لازم  :•:

:•: نمک و فلفل سیاه :•: به میزان لازم  :•:

پیتزا مخلوط با مایکروفر , طرز تهیه پیتزا مخلوط در خانه , پیتزا مخلوط خوشمزه قابلمه تستر مایکرویو

لازانیا قارچ و گوشت , طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل , لازانیا خانگی بدون فر

آموزش آشپزی و دستور تهیه لازانیا قارچ و گوشت خوشمزه خانگی

طرز تهیه لازانیا بدون فر

برای تهیه لازانیا ابتدا پیاز خرد شده را در تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه تا خوب سرخ شود.

فلفل دلمه ای نگینی را تفت می دهیم و بعد سوسیس های خرد شده را تفت داده و قارچ ها را به آن اضافه می کنیم

بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در قابلمه ای پر آب لازانیا ها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و به مدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند .

در انتها تابه ای را آماده و مقداری روغن در آن میریزیم سپس دو برگ لازانیا را بصورت به علاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها می ریزم.

و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر می ریزیم

و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود . می توان از سس سفید هم در مواد به همراه سس قرمز استفاده کرد که پر چرب تر خواهد شد سس قرمز کم چرب خواهد بود.

سوفله کدو بادمجان , طرز تهیه سوفله کدو بادمجان , دستور تهیه سوفله کدو بادمجان

آموزش طرز تهیه لازانیا لقمه ای قارچ و گوشت خوشمزه و مجلسی



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








نویسندگان
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 3631
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 5698
:: باردید دیروز : 36
:: بازدید هفته : 5883
:: بازدید ماه : 12186
:: بازدید سال : 111232
:: بازدید کلی : 381463