آموزش کامل طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
طعم خوبی را با این سس تجربه کنید. از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد.
مواد لازم برای سس طلایی مخصوص گوشت های سفید :
آب مرغ تقریبا غلیظ : ۲ فنجان
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
آرد : ۲ قاشق سوپ خوری
آبلیمو : نصف استکان
کره : ۵۰ گرم
زعفران ساییده و حل شده : ۱ قاشق سوپ خوری
شکر : ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید :
۱) کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
۲) زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
۳) زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
۴) مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .
منبع : ashpazkocholo.blogfa.com