آموزش کامل طرز تهیه سوپ گوشت و عدس
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ گوشت و عدس را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای سوپ گوشت و عدس :
عدس : یک پیمانه پلوپز
گوشت قرمز : ۱۵۰ گرم
پیاز : یک عدد کوچک
هویج : ۲ عدد متوسط
جعفری : ۵۰ گرم
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
شیر : دو لیوان
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار دلخواه
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
کره(در صورت دلخواه) : ۳۰ گرم
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ گوشت و عدس :
• عدس ها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.
• گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید.
• پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید.
• گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید.
• ۴ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
• عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید.
• نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید.
• هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید.
• عدس های پخته را داخل صافی بریزید.
• شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.(سس بشامل)
• کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
• عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید.
• در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه کنید.
• در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی حرارت بردارید.
• سوپ آماده شده را به همراه جعفری ریز خرد شده و آب لیمو سرو کنید.
منبع:saranserve