آموزش کامل طرز تهیه ماهی کنجدی با سس مرکبات
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی با سس مرکبات را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
( زمان پخت: 20دقيقه )
مواد لازم براي ماهی کنجدی با سس مرکبات 4 نفر :
ماهی حلوايی فيله شده : 4 عدد
نمک و فلفل سياه : به میزان لازم
دانه کنجد : 2 قاشق سوپخوری
روغن زيتون : 1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال : يک دوم فنجان
پرتغال پوست کنده و قسمت شده : 2 عدد
ليمو : 1 عدد
پيازچه : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهيه ماهی کنجدی با سس مرکبات :
ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کنيد و کنجد را روی آن بپاشيد. سپس در روغن زيتون که با حرارت ملايم در تابه گرم شده آنرا به آرامی سرخ کنيد تا طلايی شود. سپس آنها را در يک ديس گذاشته گرم نگهداريد. حرارت را کم کنيد و آب پرتغال را درون تابه ريخته و هم بزنيد تا غليظ و شيرين شود . سپس آنرا روی فيلههای ماهی ريخته و با پرتغال و ليموترش تکه تکه شده تزئين کنيد.