آموزش کامل طرز تهیه کباب حسینی
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب حسینی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای کباب حسینی :
گوشت : 1 کیلو
پیاز ریز : 0/5 کیلو
دنبه : 250 گرم
فلفل سبز : 250 گرم
گوجه فرنگی : 1 کیلو
نمک : به مقدار کافی
طرز تهیه کباب حسینی :
گوشت را به اندازه مناسب خرد و با آب پیاز 4-5 ساعت خیس کنید . سپس گوشت را به سیخ های کوچک چوبی مخصوص این نوع کباب بکشید . به این ترتیب که به هر سیخ ، یک تکه گوشت ، یک تکه دنبه ، یک پیاز و یک فلفل سبز بکشید تا سیخ ها کاملاٌ پر شوند . سیخ ها را کف قابلمه بزرگی بچینید . گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید و روی سیخ ها بگذارید . دوباره یک ردیف سیخ و یک ردیف گوجه فرنگی تا سیخ ها تمام شوند . آخرین ردیف باید گوجه فرنگی باشد . در دیگ را محکم ببندید و با حرارت بسیار کم بپزید . نمک را موقعی که کباب آماده شد ، بزنید تا گوشت سفت نشود . با همان سیخ ها در ظرف بچینید و سر سفره ببرید.