آموزش کامل طرز تهیه باقلا پلو
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه باقلا پلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای باقلا پلو 6 الی 8 نفر :
گوشت دنده : 750 گرم
برنج : 1 کیلو
شوید : نیم کیلو
باقلاسبز : 0/5 کیلو
پیاز : 2 عدد
زعفران به مقدار کافی
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
دارچین به مقدار کافی
طرز تهیه باقلا پلو :
برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .