آموزش کامل طرز تهیه سالاد اندونزیایی
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد اندونزیایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای سالاد اندونزیایی :
سیب زمینی : 0/5 کیلو
گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط
نخود فرنگی : 200 گرم
کالباس : 300 گرم
خیارشور : 300 گرم
سس مایونز : به میزان لازم
گل کلم پخته شده : 300 گرم
هویج پخته شده : 250 گرم
کلم بروکلی پخته شده(در صورت تمایل) : 300 گرم
این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه برای وعده غذایی شام یا در مهمانیها تولد به جای سالاد اولویه میتوانید این سالاد را استفاده کنید تا تنوع به منو غذایتان ببخشید.
طرز تهیه سالاد اندونزیایی :
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می كنیم. سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگی ریز شده، كالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.