آموزش کامل طرز تهیه ساردین های شکم پر
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ساردین های شکم پر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای ساردین های شکم پر :
جعفري خردشده : 3/1 پيمانه
روغن زيتون : 4/1 پيمانه
بادام پوست گرفته : 3/1 پيمانه
كشمش سياه : 2/1 پيمانه
خرده نان تست : 2/1 پيمانه
پياز : 1عدد
روغن مايع : 3قاشق سوپخوري
نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم
ماهي ساردين : 900 گرم
طرز تهيه ساردین های شکم پر :
فر را روي حرارت 400 درجه فارنهايت روشن كنيد . ساردين ها را از وسط برش داده , تميز كرده با دستمال تميزي آنها را خشك كنيد . مقداري نمك و فلفل سياه به داخل شكم و روي ماهي زده سپس روغن را در ماهيتابه بريزيد و همين كه داغ شد, خرده هاي نان را اضافه كنيد و تف بدهيد, تا طلايي شوند . پياز را به صورت نگيني خرد نموده به همراه كشمش , بادام , جعفري خرد شده نمك و فلفل به خرده هاي نان اضافه كنيد و خوب مخلوط نمائيد. شكم ساردين ها را با اين مخلوط پر كنيد. سپس ته ظرفي را چرب نموده , ساردين ها را داخل ظرف قرار داده باقي مانده مواد را روي آنها ريخته, روغن زيتون را روي ساردين ها بريزيد و به مدت 30 الي 40 دقيقه در فر گرم قرار دهيد.