اس ام اس عکس جوک بازیگران
شعر کوتاه برای فصل بهار
سه شنبه 7 ارديبهشت 1395 ساعت 8:34 | بازدید : 309 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

گلچین بهترین و زیباترین اشعار با موضوع فصل بهار

شعر کوتاه برای فصل بهار

عید آمده سربه سبزه وگل بزنیم

با برگ شقایقی تفال بزنیم

هر چند که دوریم زهم با دم عشق

بین دلمان تا به ابد پل بزنیم

شعر از محمد علی ساکی

شعرهای عاشقانه کوتاه , شعر عاشقانه کوتاه , اشعار عاشقانه کوتاه

آدرس صفحه اصلی : http://mepatogh.ir/637/spring-poem/

شعر کوتاه برای فصل بهار

پاتوق من

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اس ام اس رسالت و عید مبعث 95
سه شنبه 7 ارديبهشت 1395 ساعت 8:19 | بازدید : 257 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

اس ام اس و متن های تبریک مبعث پیامبر (ص) 95 و 2016

اس ام اس رسالت و عید مبعث

بعثت نه این سرور، سرور ولایت است

مبعث نه این چراغ، چراغ هدایت است

خورشید چون ز شرق حرا پرتو افکند

احمد نه این فروغ، فروغ رسالت است

اس ام اس روز مرد , اس ام اس روز پدر , اس ام اس ولادت حضرت علی

آدرس صفحه منبع : http://mepatogh.ir/621/mabas-prophet/

اس ام اس رسالت و عید مبعث 95

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


عکس جالب و خندان جاستین بیبر
سه شنبه 7 ارديبهشت 1395 ساعت 5:58 | بازدید : 289 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

عکس های جاستین بیبر و خانوادش + بیوگرافی کامل

عکس جالب و خندان جاستین بیبر

عکس های جدید جاستین بیبر , بیوگرافی کامل جاستین بیبر , اینستاگرام جاستین بیبر

آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/justin-bieber.html

جاستین بیبر

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


عکس جالب از امیر محمد زند
سه شنبه 7 ارديبهشت 1395 ساعت 5:51 | بازدید : 326 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

عکس های امیر محمد زند و خانوادش + بیوگرافی کامل

عکس جالب از امیر محمد زند

عکس های جدید امیر محمد زند , بیوگرافی امیر محمد زند , اینستاگرام امیر محمد زند

آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/amir-mohammad-zand.html

امیرمحمد زند , بیوگرافی امیرمحمد زند

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده به روش سنتی
دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 ساعت 18:16 | بازدید : 274 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده به روش سنتی

کباب کوبیده, طرز تهیه کباب کوبیده , پخت غذای کباب کوبیده

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب کوبیده به روش سنتی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کباب کوبیده به روش سنتی ۴ تا ۵ نفر :

گوشت گوسفند : 2 بار چرخ شده

    یک کیلوگرم

پیاز : 2 عدد متوسط

نمک و فلفل

 به مقدار کافی

طرز تهیه کباب کوبیده به روش سنتی :

ابتدا پیازها را با رنده خورد کرده آنها را در یک صافی بریزید و آب پیاز را از آن بگیرید.گوشت چرخ کرده را به همراه نمک وفلفل به پیاز رنده شده اضافه میکنیم و این مخلوط را کاملا ورز میدهیم تا زمانی که گوشت ما حالت چسبندگی پیداکند گوشت را حدود ۴-۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا حالت خود را بگیرد و به سیخ نچسبد چون هر چه گوشت سردتر باشد از روی سیخ نمیریزد.فراموش نکنید که خوب ورز دادن کباب کوبیده یکی از رازهای نریختن آن است.

نکته:

گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنیدچون لذیذتر و نرم تر میشود و روش سنتی آن از گوشت گوسفند خالص است. یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید که میتواند هم برایتان به صرفه تر باشدهم از درصد ریختن کباب از روی آتش بکاهد.پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.

اکنون که گوشت کباب آماده برای سیخ کشیدن است باید به نکاتی مهم توجه کرد:

کاسه کوچکی که درون آن مقداری آب سرد است را کنار دستتان بگذارید، حال پیش از برداشتن گوشت ابتدا دستهایتان را در آب خیس کنید بعد یک مشت از مایه کباب را بردارید به صورت دوک درآورید و به همین صورت که مایع در دستتان قرار دارد سیخ را بر روی آن قرار دهید و گوشت را در سطح سیخ بپوشانید. در این حالت دوباره دست خود را با آب خیس کنید و روی سیخ به اندازه های مشخص و تکراری فشار میدهیم تا اثر انگشت مان روی کباب بماند. باید توجه کنید که اول و آخر هر گوشت روی سیخ را باید کاملا فشار دهیم که به سیخ حسابی بچسبد در واقع گوشت را از ۲ طرف سیخ کاملا میچسبانیم که نریزد. حال کباب های سیخ کشیده را کنار میگذاریم و آتش را آماده میکنیم.

کباب ها را روی آتش میگذاریم نکته مهم این است که در ابتدا کباب ها رامرتب باد میزنیم که گوشت خودش رابگیرد و نریزد
بعد از آنکه کمی خودش را گرفت و کمی برشته شد دیگر باد نمیزنیم تا با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود.
در ضمن کباب نباید زیاد برشته وخشک شود.

میتوانید در کنار کباب ها گوجه نیز کباب کنید اگر کمی گوجه ها نرم تر باشد راحتتر کباب میشوند
در ضمن زمان پخت گوجه از کباب بیشتر است پس میتوانید زودتر گوجه ها را کباب کنید و در کنار منقل بگذارید تا گرم بماند.

میتوانید اگر فلفل سبز هم در دسترس داشتید، کباب کنید زمان پخت فلفل سبز کم است و زود آماده میشود.
معمولا همراه با این کباب ، مصرف سبزی خوردن به خصوص ریحان و پیاز حلقه شده بسیار مطبوع و مناسب است.
این کباب را میتوانید هم با نان نوش جان کنید هم با برنج.

نکاتی که نباید در تهیه کباب کوبیده انجام دهید:

از آرد یا تخم مرغ نباید استفاده کرد:

– وجود آرد و یا خرده نان باعث خمیری شدن کباب میشود . وجود تخم مرغ باعث سوختن سریع روی سطح کباب میشود.
کباب کوبیده مرغ , طرز تهیه کباب کوبیده مرغ , پخت غذای کباب کوبیده مرغ

منبع : javoony.com

آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده به روش سنتی

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


آموزش کامل طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال
دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 ساعت 18:16 | بازدید : 387 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

آموزش کامل طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال

فروماژ پرتقال , طرز تهیه فروماژ پرتقال , پخت غذای فروماژ پرتقال

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه فروماژ پرتقال را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

این روزها خانم‌های با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می‌شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا كه فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یك دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذكر كنیم .

این دستور برای 6 – 5 نفر كافی است.

مواد لازم برای فروماژ پرتقال :

زرده تخم‌ مرغ : 4  عدد

شكر : یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)

وانیل : یك چهارم قاشق چایخوری

آب پرتقال : 5 پیمانه (380 گرم)

خامه پاستوریزه : یك پیمانه (200 گرم)

ورق ژلاتین ضخیم : 4 ورق

رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه فروماژ پرتقال :

زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن می‌زنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.

دسر كدو حلوايی , طرز تهیه دسر كدو حلوايی , پخت غذای دسر كدو حلوايی

منبع: jamejamonline.ir

آموزش کامل طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


جملات حکیمانه در مورد امید
دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 ساعت 17:54 | بازدید : 282 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

مجموعه ناب پندها و جملات حکیمانه کوتاه ، زیبا و دلنشین

جملات حکیمانه در مورد امید

 به جاي آنكه به تاريكي لعنت بفرستيد يك شمع روشن كنيد

کنفسیوس

جملات حکیمانه عاشقانه , جملات حکیمانه و فلسفی , جملات حکیمانه بزرگان

آدرس صفحه منبع : http://mepatogh.ir/605/words-wisdom/

جملات حکیمانه,جملات حکیمانه کوتاه

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده به روش سنتی
دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 ساعت 17:53 | بازدید : 256 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده به روش سنتی

کباب کوبیده, طرز تهیه کباب کوبیده , پخت غذای کباب کوبیده

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کباب کوبیده به روش سنتی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کباب کوبیده به روش سنتی ۴ تا ۵ نفر :

گوشت گوسفند : 2 بار چرخ شده

    یک کیلوگرم

پیاز : 2 عدد متوسط

نمک و فلفل

 به مقدار کافی

طرز تهیه کباب کوبیده به روش سنتی :

ابتدا پیازها را با رنده خورد کرده آنها را در یک صافی بریزید و آب پیاز را از آن بگیرید.گوشت چرخ کرده را به همراه نمک وفلفل به پیاز رنده شده اضافه میکنیم و این مخلوط را کاملا ورز میدهیم تا زمانی که گوشت ما حالت چسبندگی پیداکند گوشت را حدود ۴-۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا حالت خود را بگیرد و به سیخ نچسبد چون هر چه گوشت سردتر باشد از روی سیخ نمیریزد.فراموش نکنید که خوب ورز دادن کباب کوبیده یکی از رازهای نریختن آن است.

نکته:

گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنیدچون لذیذتر و نرم تر میشود و روش سنتی آن از گوشت گوسفند خالص است. یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید که میتواند هم برایتان به صرفه تر باشدهم از درصد ریختن کباب از روی آتش بکاهد.پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.

اکنون که گوشت کباب آماده برای سیخ کشیدن است باید به نکاتی مهم توجه کرد:

کاسه کوچکی که درون آن مقداری آب سرد است را کنار دستتان بگذارید، حال پیش از برداشتن گوشت ابتدا دستهایتان را در آب خیس کنید بعد یک مشت از مایه کباب را بردارید به صورت دوک درآورید و به همین صورت که مایع در دستتان قرار دارد سیخ را بر روی آن قرار دهید و گوشت را در سطح سیخ بپوشانید. در این حالت دوباره دست خود را با آب خیس کنید و روی سیخ به اندازه های مشخص و تکراری فشار میدهیم تا اثر انگشت مان روی کباب بماند. باید توجه کنید که اول و آخر هر گوشت روی سیخ را باید کاملا فشار دهیم که به سیخ حسابی بچسبد در واقع گوشت را از ۲ طرف سیخ کاملا میچسبانیم که نریزد. حال کباب های سیخ کشیده را کنار میگذاریم و آتش را آماده میکنیم.

کباب ها را روی آتش میگذاریم نکته مهم این است که در ابتدا کباب ها رامرتب باد میزنیم که گوشت خودش رابگیرد و نریزد
بعد از آنکه کمی خودش را گرفت و کمی برشته شد دیگر باد نمیزنیم تا با حرارت ملایم بپزد و مغز پخت شود.
در ضمن کباب نباید زیاد برشته وخشک شود.

میتوانید در کنار کباب ها گوجه نیز کباب کنید اگر کمی گوجه ها نرم تر باشد راحتتر کباب میشوند
در ضمن زمان پخت گوجه از کباب بیشتر است پس میتوانید زودتر گوجه ها را کباب کنید و در کنار منقل بگذارید تا گرم بماند.

میتوانید اگر فلفل سبز هم در دسترس داشتید، کباب کنید زمان پخت فلفل سبز کم است و زود آماده میشود.
معمولا همراه با این کباب ، مصرف سبزی خوردن به خصوص ریحان و پیاز حلقه شده بسیار مطبوع و مناسب است.
این کباب را میتوانید هم با نان نوش جان کنید هم با برنج.

نکاتی که نباید در تهیه کباب کوبیده انجام دهید:

از آرد یا تخم مرغ نباید استفاده کرد:

– وجود آرد و یا خرده نان باعث خمیری شدن کباب میشود . وجود تخم مرغ باعث سوختن سریع روی سطح کباب میشود.
کباب کوبیده مرغ , طرز تهیه کباب کوبیده مرغ , پخت غذای کباب کوبیده مرغ

منبع : javoony.com

آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده به روش سنتی

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


آموزش کامل طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی
دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 ساعت 17:37 | بازدید : 229 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

آموزش کامل طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی

ماهی با سس اسپانیولی, طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی , پخت غذای ماهی با سس اسپانیولی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

خوردن انواع و اقسام ماهي با سس معروف اسپانیولی، يكي از عادات غذايي زمستاني مردم كشور اسپانیاست است. البته آنها بيشتر ماهي مخصوصي به نام ماهي

پيچ را به همراه اين سس مصرف مي‌كنند ولي شما مي‌توانيد به جاي آن، ماهي قزل‌آلا يا هر نوع ماهي موردعلاقه خود را جايگزين كنيد.

مواد لازم براي ماهی با سس اسپانیولی 4 نفر:

فيله ماهي كامل قزل‌آلا : 4 عدد (هركدام حدود 225 گرم)

كره : 75 گرم يا 6 قاشق سوپ‌خوري

تخم‌مرغ : 2 عدد

شويد تازه خردشده : 2 قاشق سوپ‌خوري

آب ليموترش : يك قاشق سوپ‌خوري

نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم

ليمو ترش : چند برش

هويج پخته : چند عدد

طرز تهيه ماهی با سس اسپانیولی :

1 – ابتدا ماهي‌ها را پاك كرده و تيغ آن را به صورت يك تكه خارج كنيد.

نكته: براي اين منظور شكم ماهي را به صورت طولي با چاقو ببريد، سپس با فشار انگشت شست روي ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تيغ‌ها را به صورت كامل از گوشت جدا كنيد.

پس از اينكه ماهي‌ها را پاك كرديد، آنها را خوب بشوييد و با دستمال حوله‌اي خشك كنيد. سپس روي سيني فر يا تابه دسته‌فلزي‌اي – كه با روغن چرب شده- از پشت پهن كنيد؛ به‌صورتي كه قسمت پوست ماهي روي تابه قرار گيرد.

2 – در كاسه كوچكي كره ريخته و روي شعله اجاق‌گاز آب كنيد. كره آ‌ب‌شده را با قلم‌موي آشپزخانه روي گوشت ماهي‌ها بماليد و سپس آن را با نمك و فلفل سياه طعم‌دار كنيد. بعد گريل فر اجاق‌گاز را روشن كرده و روي شعله متوسط تنظيم كنيد.

3 – تابه حاوي ماهي‌ها را روي سيني شبكه‌اي قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقيقه يا تا زماني كه گوشت ماهي بپزد، حرارت دهيد. در اين فاصله، تخم‌مرغ‌ها را به اندازه‌اي بپزيد كه كاملا سفت شود، سپس آنها را پوست كنده و ريز خرد كنيد.

در پايان ماهي‌ها را به ظرف ديگري منتقل كنيد و مخلوط تخم‌مرغ خردشده و شويد ليموترش را پس از كمي تفت‌دادن در كره روي ماهي‌ها بريزيد. حالا ماهي‌ها را با اين مخلوط به همراه ليموترش و هويج پخته سرو كنيد.

استیک شیر ماهی مخصوص, طرز تهیه استیک شیر ماهی مخصوص, پخت غذای استیک شیر ماهی مخصوص

منبع : iranchef.com

آموزش کامل طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


آموزش کامل طرز تهیه توپک شکلاتی
دو شنبه 6 ارديبهشت 1395 ساعت 17:26 | بازدید : 252 | نویسنده : بهی | ( نظرات )

آموزش کامل طرز تهیه توپک شکلاتی

توپک شکلاتی , طرز تهیه توپک شکلاتی , پخت توپک شکلاتی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه توپک شکلاتی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای توپک شکلاتی :

بیسکویت پتی بور وانیلی یک بسته

بیسکویت پتی بورکاکائویی یک بسته

پنیر خامه ای و پودر قند از هر کدام 100 گرم

خامه صبحانه و شکلات از هر کدام 100گرم

وانیل به میزان لازم

طرز تهیه توپک شکلاتی :

شکلات را روی بخار آب ذوب کنید، پنیر خامه‌ای، پودر قند، خامه و وانیل را باهم مخلوط کرده به شکلات اضافه کنید. هر دو بسته بیسکویت را کاملا خرد کرده و همه مواد را با  هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کرده آنها را به دلخواه در پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گردو و ترافل  بغلتانید. سعی کنید فرزندان‌تان را به خوراکی‌های سالم عادت دهید و چیپس و پفک را از برنامه غذایی آنها حذف کنید.

شیرینی انگشتی بادامی , طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی , پخت شیرینی انگشتی بادامی

آموزش کامل طرز تهیه توپک شکلاتی

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسندگان
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 3631
:: کل نظرات : 1

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 3

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 454
:: باردید دیروز : 474
:: بازدید هفته : 928
:: بازدید ماه : 1667
:: بازدید سال : 73398
:: بازدید کلی : 476755