
نمکستان » عکس ها و بیوگرافی کامل سعید راد بازیگر خوب کشورمان ، در ادامه این تصاویر را مشاهده نمایید

سعید راد نام اصلی احمد حقپرست راد (زادهٔ ۴ آبان ۱۳۲۶ در تهران) بازیگر ایرانی است.وی پساز پایان تحصیلات متوسطه، از سال ۱۳۴۷ به فعالیت در سینما پرداخت. در سال ۱۳۵۰، با بازی در فیلم فاتحین صحرا، بازیگری را آغاز کرد. سعید راد، پس از اینکه در اواسط دههٔ ۱۳۶۰ ممنوعالتصویر شد، ایران را ترک کرد و مدتی در هند، کانادا و ایالات متحدهٔ آمریکا بهسر برد. وی در سال ۱۳۷۸ به وطن بازگشت و پس از سالها دوری از سینما، در دوئل به کارگردانی احمدرضا درویش ایفای نقش کرد. او همسر سابق نوشآفرین (خواننده و بازیگر قبل از انقلاب ایران) است. وی در افتتاحیهٔ سیودومین جشنوارهٔ فیلم فجر گفت: «جا دارد از پیشکسوتان سینمای ایران تقدیر کنم.» و در ادامه از مسعود کیمیایی، بهروز وثوقی و محمدعلی فردین نام برد. این گفته باعث جنجالهای زیاد شد، تا جایی که او مجبور به عذرخواهی شد و گفت: من خیلی شرمنده شدم که مزاحم دستاندرکاران فستیوال فجر شدم، و ایکاش آنجا منطق داشتم و احساساتی نمیشدم. نظام جمهوری اسلامی تثبیت شدهاست و دنیا جلوی ما زانو میزند. الان میبینیم که بچههای این سرزمین به مدد آنهمه شهدایی که دادیم، در دنیا افتخار میآفرینند. از همه میخواهم اگر دچار احساسات شخصی خودم میشوم، با من طرف شوند.
فعالیت هنری
سعید راد بازیگری حرفهای را با فیلم فاتحین صحرا در سال ۱۳۵۰ به کارگردانی محمد زریندست در کنار رضا بیکایمانوردی آغاز کرد.
قبل از انقلاب ۱۳۵۷
با عشق مردن (۱۳۵۷)
ساخت ایران (۱۳۵۷)
گدای اشرافزاده (۱۳۵۷)
آقای لر به شهر میرود (۱۳۵۶)
خاکستری (۱۳۵۶)
سفر سنگ (۱۳۵۶)
سکوت بزرگ (۱۳۵۶)
هزار بار مردن (۱۳۵۶)
همراهان (۱۳۵۶)
جدال (۱۳۵۵)
قاصدک (۱۳۵۵)
دزد سوم (۱۳۵۴)
دو آقای با شخصیت (۱۳۵۴)
شرف (۱۳۵۴)
کمین (۱۳۵۴)
هدف (۱۳۵۴)
آب (۱۳۵۳)
خشم و خون (۱۳۵۳)
کنیز (۱۳۵۳)
مرد شب (۱۳۵۳)
مسلخ (۱۳۵۳)
تنگنا (۱۳۵۲)
تیغ آفتاب (فیلم ۱۳۵۲)
خروس (۱۳۵۲)
خورشید در مرداب (۱۳۵۲)
سالومه (۱۳۵۲)
صادق کرده (۱۳۵۱)
صبح روز چهارم (۱۳۵۱)
طغرل (۱۳۵۱)
کافر (۱۳۵۱)
مردی در طوفان (۱۳۵۱)
الکلی (فیلم)
خداحافظ رفیق (۱۳۵۰)
فاتحین صحرا (۱۳۵۰)
بعداز انقلاب ۱۳۵۷
مترو (1394)
عشق و جنون (1392)
زنده به گور (1392)
پایان خدمت (۱۳۹۲)
چ (۱۳۹۱)
گیرنده (۱۳۹۰)
پروانگی (۱۳۸۹)
دوئل (۱۳۸۲)
عقابها (۱۳۶۳)
دادشاه (۱۳۶۲)
عبور از میدان مین (۱۳۶۲)
برزخیها (۱۳۶۱)
خط قرمز (۱۳۶۰)
فرمان (۱۳۶۰)
مرز (۱۳۶۰)
مجموعهٔ تلوزیونی
در چشم باد (به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی)
سرزمین کهن(به کارگردانیکمال تبریزی)
تلهفیلم (فیلم تلویزیونی)
ساعت به وقتِ صفر (۱۳۹۰)
جوایز
برندهٔ تندیس سپاس بهترین بازیگر نقش اول مرد در ششمین دورهٔ جشنوارهٔ سپاس در سال ۱۳۵۳، برای فیلم تنگنا
برندهٔ دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد در سیامین جشنوارهٔ فیلم فجر، برای فیلم گیرنده، سال ۱۳۹۰

عکس های سعید راد

عکس های سعید راد

عکس های سعید راد

عکس های سعید راد

عکس های سعید راد

عکس های سعید راد

عکس های سعید راد

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
یک شنبه 19 ارديبهشت 1395 ساعت 16:14 |
بازدید : 357 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه املت مکزیکی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
فلفل دلمه رنگی، نگینی خرد شده : نصف پیمانه
هویج : 1 عدد متوسط
قارچ خرد شده : نصف پیمانه
پیاز خرد شده : نصف پیمانه
تخممرغ کامل : 4 عدد
سفیده تخم مرغ : 4 عدد
شیر : یک چهارم پیمانه
پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه
سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آبپز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید.در یک تابه نچسب 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد.در آخر فلفلها را نیز اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.در ظرف مناسب دیگری تخممرغها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند.سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخممرغها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد.بعد آن را برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آنرا روی خودش تا کنید. سپس در ظرف را حدود 3 دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. با سس گوجه فرنگی آنرا تزیین و میل کنید.
منبع : groohashpazi

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
یک شنبه 19 ارديبهشت 1395 ساعت 15:49 |
بازدید : 286 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماکارونی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
ماكاروني : 40 گرم (يك دسته كوچك)
گوشت چرخ كرده : 30 گرم معادل 1 قاشق غذاخوري
پياز : 10 گرم معادل نصف پيازكوچك
گوجه فرنگي : 90 گرم معادل يك گوجه فرنگي متوسط يا سه عدد گوجه فرنگي كوچك
کره : 10 گرم معادل 1 قاشق مرباخوري پر(هنگام طبخ غذا)
کره : 5 گرم معادل نصف قاشق مرباخوري(هنگام خوردن غذا)
ابتدا گوشت چرخ كرده را همراه پياز و كمي آب روي حرارت گذاشته تا كمي پخته شود سپس كره وگوجه فرنگي رنده شده را اضافه كنيد وبگذاريد گوشت كاملا پخته شود وآبش كشيده شود. درظرف ديگري به آب درحال جوش ماكاروني را با كمي نمك بريزيد وبعداز 10 دقيقه پخت آنرا آبكش كرده وهمراه با گوشت آماده شده بگذاريد تا دم بكشد. هنگام دم گذاشتن يادادن غذا باقيمانده كره را به آن اضافه كنيد. در صورت تمايل براي بهبود طعم ماكاروني از سبزي خشك ونارنج استفاده كنيد.
ارزش غذايي ماكاروني( پخته شده با مقادير فوق):
2 (ميلي گرم) : آهن
460(كالري) : انرژي
35(ميلي گرم) : كلسيم
15 (گرم) : پروتئين
280 (رتينول اكي والان) : ويتامينA
(گرم) : چربي
11 (ميلي گرم) : ويتامينC
70 (گرم) : كربوئيدرات

منبع :kafshdoozak
آموزش کامل طرز تهیه ماکارونی(غذای کمکی شیرخواران)
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
یک شنبه 19 ارديبهشت 1395 ساعت 15:28 |
بازدید : 289 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه بستنی گلدانی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
بستنی شکلاتی
بستنی وانیلی
پودر شکلات
پاستیل ماری
گل برای تزئین
بستنی گلدانی
یک ظرف سفالی لعابی کوچک به شکل گلدان برداشته و دو سوم آن را از بستنی شکلاتی پر نمایید.سپس دو تا سه عدد پاستیل ماری روی بستنی شکلاتی قرار دهید و روی آن را مقداری پودر کاکائو بریزید و تا جایی که ظرف کاملا پر شود بستنی وانیلی بریزید . به هیچ وجه سطح بستنی وانیلی را صاف و صیقلی نکنید این کمک می کند تا سطح خاکی شکل گلدان طبیعی تر به نظر برسد. روی سطح بستنی وانیلی را با پودر کاکائو یا قهوه بپوشانید.در صورت در دسترس نبودن پودر کاکائو می توانید از کیک اسفنجی کاکائویی پودر شده استفاده نمایید.سپس با استفاده از خمیر مارسیپان یک شاخه گل درست کرده و در گلدان بگذارید در صورت امکان هم می توانید از گل طبیعی استفاده نمایید. واکنش مهمانان بعد از دیدن بستنی گلدانی جالب خواهد بود و تعجب آنها با دیدن پاستیل های ماری به عنوان کرم خاکی دیدنی است.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
یک شنبه 19 ارديبهشت 1395 ساعت 15:8 |
بازدید : 287 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه اسلایس کنجد را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
کره : 90 گرم
پوست لیموی رنده شده : 1 قاشق چایخوری
شکر : 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ : 1 عدد
آرد : 175 گرم
مغز تخمه کدو حلوایی : 2/1 پیمانه
مارمالاد زرد آلو : 4/1 پیمانه
کنجد تست شده : 2 قاشق سوپخوری
قهوه فوری : 1 قاشق چایخوری
آب : 1 قاشق سوپخوری
ابتدا قهوه فوری را غلیظ نمایید،به این صورت که قهوه فوری را با 1 قاشق آب و 2 قاشق شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر خوب ذوب شده و حل شود و سپس مواد که به جوش آمد از زمان جوش حدود 5 دقیقه صبر می کنیم تا خوب بجوشد و غلیظ شود. حالا برای استفاده در این شیرینی آماده است.فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. (فر از پایین روشن شود) قالب چهارگوش را چرب کرده کنار بگذارید. کره، پوست لیمو، تخم مرغ و 2 قاشق شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را آرام آرام داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف به دست آید. حالا خمیر را کف قالب پهن کنید مارمالاد زرد آلو را روی خمیر بمالید و سپس مغز تخمه کدو حلوایی و کنجد و قهوه فوری که غلیظ می باشد را روی مارمالاد پهن کنید. قالب را داخل فر با همان دمای 190 درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت 20 دقیقه صبر می کنیم تا اسلایس پخته شود. سپس قالب را از فر درآورده بعد از خنک شدن سینی اسلایس را برش زده و سپس از قالب جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0