
نمکستان » عکس ها و بیوگرافی کامل میثم ابراهیمی خواننده خوب کشورمان ، در ادامه این تصاویر را مشاهده نمایید

میثم ابراهیمی (زاده 8 شهریور 1364 در تهران) خواننده سبک پاپ و آهنگساز ایرانی است. وی در حال حاضر مجرد و ساکن تهران می باشد. او فرزند آخر خانواده می باشد. میثم ابراهیمی از همان دوران کودکی قراعت قرآن را آغاز نمود. این خواننده مشوق های اصلی خود را حاج آقا سید علوی و مهندس سید موسی حسینی کاشانی معرفی کرده است.میثم ابراهیمی فوق دیپلم خود را در رشته موسیقی و لیسانسش را در رشته مدیریت فرهنگی اخذ کرد و هم اکنون در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت دانشگاه علوم تحقیقات تهران می باشد. میثم ابراهیمی خوانندگی را از دوران نوجوانی شروع کرد. اولین اثر او تک آهنگ “وطن” بود. به مرور کار خوانندگی را به طور حرفه ای شروع کرد. آغاز فعالیت حرفه ای وی سال 1385 بود. وی در دوران فعالیتش با آهنگسازانی همچون سیروان خسروی و محمدرضا چراغعلی همکاری کرده است.
تیتراژ ها
این خواننده جوان پاپ، تیتراژهای متعددی را برای برنامه های تلویزیونی و سریال های تلویزونی خوانده است.
برنامه ها:
1. “خانه فیروزه ای” (87 الی 89) – شبکه سه سیما
2. “امروز هنوز تموم نشده” (سه فصل) – شبکه اول سیما
3. “خانه مهر” – شبکه جهانی جام جم
سریال ها:
1. دردسرهای عظیم – سال 1393 – شبکه سه سیما (آهنگ چشمامو بستم)
2. سر به راه – نوروز 94 – (آهنگ عشق)
آلبوم ها:
1. نبض – سال 1392
2. تگرگ – سال 1393
میثم ابراهیمی در آلبوم تگرگ با مازیار فلاحی، محمد علیزاده، میلاد ترابی، پازل بند (علی رهبری و آرین بهاری)، علیرضا طلیسچی، مهرزاد امیرخانی، فواد غفاری، امیربهادر دهقان و آرش پاکزاد همکاری نموده است. همچنین قطعه مشترکی را با مازیار فلاحی خوانده است.
تک آهنگ ها
خونه فیروزه ای، همین امروز، شکوه جاودان، درد دل، کسی رو ندارم، چرا دستات سرده، خیانت کردنم خوبه، شهر باران، فوق العاده، به تو مدیونم، با تو بد نمیشم، عادت نکردم، چشمام و بستم، تو میدونی، قبول کن، اشک، خودتم میدونی، دوراهی، تگرگ 2، عشق، نارنجی

عکس های میثم ابراهیمی

عکس های میثم ابراهیمی

عکس های میثم ابراهیمی

عکس های میثم ابراهیمی

عکس های میثم ابراهیمی

عکس های میثم ابراهیمی

عکس های میثم ابراهیمی

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 ساعت 15:18 |
بازدید : 359 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » عکس ها و بیوگرافی کامل زهره حمیدی بازیگر خوب کشورمان ، در ادامه این تصاویر را مشاهده نمایید

زهره حمیدی (زاده ۸ اردیبهشت ۱۳۳۶ در اراک) بازیگر اهل ایران است. آغاز بازی وی در سینما از سال ۱۳۷۱ با فیلم دلاوران کوچه دلگشا به کارگردانی حسن هدایت بوده است.
فیلم های سینمایی
پس کوچههای شمرون (۱۳۹۱)
دنیای پرامید (۱۳۹۱)
شاباش (۱۳۹۱)
بدون اجازه (۱۳۸۹)
دیو و دلبر (۱۳۸۹)
ورود آقایان ممنوع (۱۳۸۹)
در شب عروسی (۱۳۸۷)
عصر روز دهم (۱۳۸۷)
کلاهی برای باران (۱۳۸۵)
هدف اصلی (۱۳۸۵)
شاخه گلی برای عروس (۱۳۸۳)
زن سمی (۱۳۸۲)
فریاد در شب (۱۳۸۲)
قدمگاه (۱۳۸۲)
سیندرلا (۱۳۸۰)
غزل (۱۳۸۰)
همکلاس (۱۳۸۰)
تکیه بر باد (۱۳۷۹)
چتری برای دو نفر (۱۳۷۹)
شبهای تهران (۱۳۷۹)
مسافر ری (۱۳۷۹)
بوی کافور، عطر یاس (۱۳۷۸)
شبیخون (۱۳۷۶)
عروسی مهتاب (۱۳۷۵)
عشق گمشده (۱۳۷۵)
بازیهای پنهان (۱۳۷۴)
گروگان (۱۳۷۴)
چشم شیطان (۱۳۷۲)
عصیان (۱۳۷۲)
خوش خیال (۱۳۷۱)
دلاوران کوچه دلگشا (۱۳۷۱)
دلالان گوچه دل گشا (۱۳۷۰)
من و شارمین (۱۳۹۴)
دریا کنار (۱۳۹۲)
رساتاخیز (۱۳۸۹)
فیلم های تلویزیونی
لطفاً دور نزنیم
شوخی با ستارگان
تولدی دیگر
شوق پرواز
آتیه
موج و صخره
زمانی برای عاشقی
گمگشته
جدال با سرنوشت
مسافر زمان
دردسر والدین
پشت بام تهران
مثل یک کابوس
دختری به نام آهو
مهمانی از بهشت
بالهای خیس
همه بچه ها ما
بزم آخر
مستانه
بهشت گمشده
قصه های مزرعه کوچک
افسون
دختران
پاتوق

عکس های زهره حمیدی

عکس های زهره حمیدی

عکس های زهره حمیدی

عکس زهره حمیدی و لیلا بلوکات

عکس های زهره حمیدی

عکس های زهره حمیدی

عکس های زهره حمیدی

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 ساعت 15:13 |
بازدید : 270 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » عکس ها و بیوگرافی کامل رضا ایران منش بازیگر خوب کشورمان ، در ادامه این تصاویر را مشاهده نمایید

محمدرضا ایرانمنش (زاده ۱۳۴۶ در جیرفت) فارغ التحصیل بازیگری از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و فوق لیسانس کارگردانی از دانشکده تربیت معلم است. او در سال ۱۳۴۶ در جیرفت در استان کرمان متولد شد. او در سال ۱۳۶۵ ازدواج میکند و در سال ۱۳۶۹ مدرک فوق لیسانس کارگردانی خود را از دانشگاه تربیت معلم دریافت میکند. او در بیش از ۶۰ فیلم سینمایی و مجموعه تلویزیونی حضور داشتهاست. در سال ۱۳۷۲ برای بازی در فیلم سجاده آتش نامزد دریافت بهترین بازیگر نقش اول مرد در دوازدهمین جشنواره فیلم فجر شد. او همچنین از جانبازان جنگ ایران و عراق است. وی در عملیاتهای متعددی حضور داشت و در عملیات والفجر ۸ به علت استشمام گاز خردل، جانباز شیمیایی میشود.[۲]به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، «رضا ایرانمنش» بازیگر سینما و تلویزیون در روزهای پایانی فروردینماه ۱۳۹۱ به کما رفت، اما در ۲۵ فروردین به هوش آمد. وی پس از به هوش آمدن در مصاحبه با خبرگزاری فارس گفت : من تقریباً ۱۷ بار به کما رفتم، ۴ سال پیش هم یک بار مرگ مغزی شدم، شاید باورتان نشود اما من ۴ ساعت کاملاً مرده بودم. مرا به سردخانه بردند و بعد از ۴ ساعت دوباره برگشتم.۲ بار از دفعاتی که به کما رفته بودم، خاطرات واضحی را به یاد دارم، احساس میکردم در خلأ هستم، میتوانستم خیلی سریع به هر جا که اراده کنم بروم. اما دلم نمیآمد از کنار جسمم آن طرفتر بروم، مثل یک رویا بود. یکی از بچهها از بههوش آمدن من – بعد از یک ماه بیهوشی- فیلم گرفته بود، در فیلم دیدم که گریه و التماس میکنم و همه را به قرآن قسم میدهم که نمیخواهم برگردم، من سبک و رها بدون هیچ دردی در ابرها بودم، اما هر لحظه به زمین نزدیکتر میشدم دلم نمیخواست برگردم. اما بالاخره برگشتم و دوباره سنگین شدم دوباره دردها برگشتند. قبل از هوشیاری کامل صدای بوق دستگاهها به من یادآوری میکردند که برگشتهام و میفهمم دوباره به «آتیه» آمدهام.»
فیلمشناسی
ستایش (۱۳۸۹)
تلفن (۱۳۷۸)
ترور (۱۳۷۶)
کمین (۱۳۷۵)
دکل (۱۳۷۴)
آخرین شناسایی (۱۳۷۲)
سجاده آتش (۱۳۷۲)
افتخارات
کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم سجاده آتش (دوره ۱۲ جشنواره فیلم فجر، سال ۱۳۷۲)

عکس های رضا ایران منش

عکس های رضا ایران منش

عکس های رضا ایران منش

عکس های رضا ایران منش

عکس های رضا ایران منش

عکس های رضا ایران منش

عکس های رضا ایران منش

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
چهار شنبه 22 ارديبهشت 1395 ساعت 17:59 |
بازدید : 303 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه قورمه سبزی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
سبزی خشک قورمه سبزی : 3 پیمانه
لوبیا قرمز یا چیتی : نصف کنسرو
لیمو عمانی : 4 عدد
رب : 1/5 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
گوشت : به میزان لازم
پیاز : یک عدد بزرگ
1) سبزی ها رو به مدت نیم تا 1 ساعت دخل آب می گذاریم .
2) گوشت ها رو با پیاز کمی تفت می دهیم و اب جوش می ریزیم تا بپزد (حدود یک ساعت)
** اینجا گوشت ها آماده شده و تیکه شده است. (حدود 6 تا 7 تیکه گوشت متوسط )
3) سبزی ها رو آب کش می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم.
4) وقتی گوشت ها پخت . سبزی رو به آن اضافه می کنیم همراه با نمک و فلفل.
5) لیمو عمانی ها رو دو سه تا سوراخ ایجاد می کنیم و به خورش اضافه می کنیم . من به جای لیمو عمانی فقط از داخلش اسفاده می کنم که آماده هم می توانید پیدا کنید.
6) لوبیا را شافه می کنیم.
7) در صورت تمایل رب می زنیم.

منبع : bbcghaza
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
چهار شنبه 22 ارديبهشت 1395 ساعت 17:58 |
بازدید : 289 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه تبوله را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
جعفری : ۵ بسته
نعنا تازه : ١ تا ٢ بسته
بلغور : ٣/١ پیمانه
لیمو : ٢ عدد
گوجه فرنگی : ٢ عدد
پیازچه : ٣عدد
روغن زیتون نمک فلفل کاهو و نعنا خشک : به اندازه لازم
جعفری / نعنا / گوجه / پیازچه رو شسته ریز ریز می کنیم . بلغور آماده را در لیمو به مدت ١ ساعت و یا بیشتر می گذاریم خیس بخورد. مقداری کاهو هم ریز کرده و همه مواد را مخلوط می کنیم. در اخر این سالاد را در برگ کاهو می ریزیم.

منبع : bbcghaza
آموزش کامل طرز تهیه تبوله (سالاد لبنانی)
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
چهار شنبه 22 ارديبهشت 1395 ساعت 17:40 |
بازدید : 354 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کشک و بادمجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
بادمجان : 5عدد متوسط
نعناع : 2 قاشق غذا خوری
سیر : 4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)
پیاز : 1 عدد متوسط
گردو ریز شده نگینی : یک پیمانه
کشک رقیق شده : یک لیوان
نمک فلفل زردچوبه : به مقدار لازم
بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید.(بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن ان میشود)

منبع :iran-forum
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
چهار شنبه 22 ارديبهشت 1395 ساعت 17:31 |
بازدید : 311 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه مسما مرغ را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
سینه مرغ : 600 گرم
پیاز متوسط : 4 عدد
سیر : 3 حبه درشت
فلفل سبز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه : 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده : 1 عدد
آبلیمو : نصف استکان
زردچوبه : 1 قاشق مرباخوری
نمک : 1 قاشق مرباخوری
ابتدا 300 گرم پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود بعد سیر و زنجبیل و فلفل سیر و نمک و زردچوبه را اضافه تا کمی سرخ شود و بوی مواد در بیاید و بعد گشنیز و گوجه و بقیه پیاز رااضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا رنگ پیاز عوض شود درآخر سینه مرغ را اضافه و حرارت را کم می کنیم تا 30 دقیقه پخته شود و جا بیفتد.
منبع : groohashpazi

آموزش کامل طرز تهیه مسما مرغ
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0