
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه لیموناد نعنایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برای تهیه لیموناد نعنایی ابتدا باید شریت لیمو نعنا را تهیه کنید.
دستور تهیه شربت لیمو و نعنا به اندازه 2/5 پیمانه
شاخه نعنای تازه : 2 پیمانه
آب : 2 پیمانه
شکر : یک پیمانه
پوست لیمو : 3 عدد
درون قابلمه متوسطی، آب، شکر و پوست لیمو را بجوشانید؛ مخلوط را آنقدر هم بزنید تا شکر آن حل شود.
قابلمه را از روی حرارت برداشته، نعنا را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
ظرف را درب بسته به مدت یک ساعت در دمای محیط اتاق قرار دهید.
مایع را با یک صافی درون ظرفی ریخته و مواد جامد آن را جدا کنید.
شربت حاصله در ظرف دربسته درون یخچال به مدت 5 روز قابل نگهداری است.
پس از حاضر شدن شربت لیمو و نعنا حال لیموناد نعنایی را تهیه می کنیم
شربت لیمو و نعنا : 2 پیمانه
آب سرد : 2 پیمانه
یخ خرد شده : 2 پیمانه
آب لیموی تازه : یک و یک چهارم پیمانه
همه مواد فوق را با هم مخلوط کرده و درون پارچ بزرگی بریزید سپس با آن لیوانها را پر کنید.

منبع : hamshahrionline
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
یک شنبه 1 خرداد 1395 ساعت 23:55 |
بازدید : 250 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه املت پياز را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
روغن زيتون : 2 قاشق سوپخوري
پياز (خلالشده) : 4 عدد بزرگ
سير (خرد شده) : يك قاشق سوپخوري
پونه (خرد شده) : 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل : به مقدار لازم
آب : 2 قاشق سوپخوري
تخممرغ : 10 عدد
پنير پارمزان : 3 قاشق سوپخوري
جعفري (خردشده) : 2 قاشق سوپخوري
آشپزی – روغن را درون تابه بريزيد و آن را روي حرارت ملايم بگذاريد. سپس پياز، سير و پونه خردشده را درون تابه بريزيد و سرخ كنيد تا پياز كاملا نرم و قهوهاي شود. نصف مقدار نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و به هم بزنيد. حالا آب را به آن اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا بخارپز شود. شما ميتوانيد تا اين مرحله را روز قبل نيز انجام دهيد و بعد از آماده شدن، آن را درون يخچال بگذاريد.تخممرغها را در يك ظرف جداگانه بشكنيد و خوب به هم بزنيد تا كف كند. سپس پنير پارمزان و جعفري را به آن اضافه كرده و كاملا مخلوط كنيد. باقي نمك و فلفل را به مواد اضافه كنيد. تخممرغ را درون تابه پياز بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد.وقتي تخممرغها كاملا و به طور يكنواخت تمام كف تابه را گرفت تابه را به عقب و جلو تكان دهيد تا به كف تابه نچسبد. كمكم تخممرغ شروع به بستهشدن ميكند. وقتي تخممرغ از زير شروع به سفت شدن كرد ديگر تابه را تكان ندهيد. بگذاريد تا خود را بگيرد. در اين حالت روي تخممرغها آبكي ولي زير آن سفت است.با يك قاشق كوكو را از تابه جدا كنيد و آن را آرام درون يك بشقاب سر بدهيد. يك بشقاب ديگر روي آن بگذاريد و هر دو را با هم نگه داريد. ظرف را برگردانيد تا كوكو برگردد.حالا كوكو را درون تابه برگردانيد آن را روي حرارت زياد بگذاريد تا طلايي شود. اين كار حدود 2 دقيقه طول ميكشد.

آموزش کامل طرز تهیه املت پياز
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
شنبه 1 خرداد 1395 ساعت 23:48 |
بازدید : 348 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه دسر گلابی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 2 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق و نصفی
روغن : نصف پیمانه
آب : 1 پیمانه
شکر اگر قهوای باشه بهتره : 1 پیمانه
نمک : نصف قاشق چایخوری
بادام خام آسیاب شده : نصف پیمانه
گلابی 3 عدد پوست گرفته و با 1 لیوان آب و 1 پیمانه شکر و چند عدد چوب دارچین پخته شود و بعد از سرد شدن از وسط برش داده و به دوقسمت کنید.
تخم مرغهارا با شکر وروغن با همزن برقی خوب بزنید .ودارچین وبادام مقداری اضافه کنید وبزنید. حالا کمی آب وکمی ارد اضافه کنید وبزنید این کار را ادامه دهید تا آرد وآب تمام شود دارچین را نیز اضافه کنید وبزنید مایه را داخل قالب های کوچک بریزید ورویشان نصف گلابی بگذارید و کمی پودر بادام بریزید و داخل فر بمدت 20 دقیقه و با حرارت 160 درجه سانتی گراد بپزید و بعد از سرد شدن با سس گلابی و خامه نوش جان کنید.

منبع : royacooking
آموزش کامل طرز تهیه دسر گلابی
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
شنبه 1 خرداد 1395 ساعت 23:40 |
بازدید : 320 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه میلک شیک بادام زمینی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
به جرات می توان گفت بهترین نوشیدنی خنک برای پذیرایی از مهمانان عزیز در فصل تابستان همین نوشیدنی می باشد که درست کردن آن خیلی هم پر هزینه نیست.
برای این نوشیدنی برای هر نفر شما به یک لیوان شیر سرد ، یک دوم لیوان بستنی وانیلی ( حتما باید وانیلی باشد) ۲ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی و چند بادام
زمینی برای تزیین نیاز دارید. شما باید همه ی مواد را به جز بادام زمینی ها در همزن ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس مایع مخلوط شده را درون لوان ریخته و با مغز بادام
زمینی ها دیزاین نمایید.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
شنبه 1 خرداد 1395 ساعت 23:24 |
بازدید : 416 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آجیل پلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برنج : 500 گرم
بادام هندی : 100 گرم
کشمش : نصف پیمانه
کنجد سائیده شده : 1 قاشق سوپخوری
زرد آلو خشک : نصف پیمانه
زعفران آب گرفته : 1 استکان
خلال پسته : نصف پیمانه
روغن : 2 قاشق سوپخوری
سیر له شده : 4 عدد
پیاز ریز شده : 1 عدد متوسط
زیره : نصف قاشق سوپخوری
هل : 4 دانه
دارچین : 1 قاشق مرباخوری
آب : 2 لیوان
کره : 50 گرم
روغن : 1 قاشق سوپخوری
برنج را شسته و به مدت 1ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است. پس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.

منبع : groohashpazi
آموزش کامل طرز تهیه آجیل پلو
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0