
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش آبغوره را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
لوبیا چیتی یا قرمز : نصف پیمانه
عدس : نصف پیمانه
برنج : نصف پیمانه
سبزی آش : 0/5کیلو
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
رب گوجه : 1 قاشق غذاخوری
نعناء خشک : یک قاشق غذاخوری
پیاز : 2 عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
آبغوره : به مقدار لازم
1- پیاز را خلال کرده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده رب را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیا را با مقدار کافی آب به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد.
2- پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و برنج را به آن اضافه کنید.
3- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به صورت کوفته ریزه در آورده و به آش اضافه کنید.
4- پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزی آش را به آن اضافه کنید. پس از آن که آش جا افتاد، نمک و فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید. سپس آش را در سوپخوری بکشید و روی آن را با نعناء داغ و پیازسرخ کرده تزیین کنید.

آموزش کامل طرز تهیه آش آبغوره
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
یک شنبه 2 خرداد 1395 ساعت 22:45 |
بازدید : 279 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش رشته با آب گوجه فرنگی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت چرخ كرده : 0/5 کیلو
پیاز رنده شده : 1 فنجان
پیاز داغ : 1 فنجان
سبزی آش(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) : 1 کیلو
رشته آشی : 350 گرم
آرد : 2 قاشق سوپخوری
حبوبات(نخود، لوبیاچیتی و عدس) : از هر كدام 1 فنجان
گوجه فرنگی : 3 کیلو
سیر داغ و نعناع داغ : 2 تا 3 قاشق سوپخوری
سركه : به مقدار دلخواه
نمك و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
حبوبات را كه قبلاً شسته و خیس كرده اید بگذارید بپزد. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و گوشت را به شكل كوفته ریزه درست كنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه كنید. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را هم اضافه كنید. گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف كرده، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. بعد گوجه فرنگی ها را رنده كرده و پوست آن را كنار بگذارید . گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط كرده و به حبوبات پخته شده اضافه كنید. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی كنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین كنید. موقع سرو آش می توانید آن را با كمی سركه میل كنید كه خوشمزه تر می شود.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
یک شنبه 2 خرداد 1395 ساعت 22:44 |
بازدید : 309 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش آلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برنج : 1 استکان
گوشت چرخ کرده : 0/5 کیلو
سبزی آش : 1 کیلو
پیاز : 3 عدد
لپه : نصف استکان
آلوی تازه : 1 کیلو
یا آلوی خشک : 250 گرم
نمک : به مقدار کافی
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
فلفل : به مقدار کافی
پیاز را سرخ کنید و زرد چوبه را به آن بیفزایید . لپه و برنج را با پیاز در آب بریزید و بپزید . گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید . برنج و لپه که نیم پز شدند ، سبزی خرد شده را در آن ها بریزید . پس از پختن سبزی ، کوفته ریزه ها به مواد قبلی بیفزایید . هسته آلوی تازه را بگیرید و در آخر کار اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد . در مورد آلوی خشک باید زودتر آن را در آش ریخت. با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش را تزئین کنید .

آموزش کامل طرز تهیه آش آلو
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
یک شنبه 2 خرداد 1395 ساعت 21:9 |
بازدید : 290 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش آلو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
برنج : 1 استکان
گوشت چرخ کرده : 0/5 کیلو
سبزی آش : 1 کیلو
پیاز : 3 عدد
لپه : نصف استکان
آلوی تازه : 1 کیلو
یا آلوی خشک : 250 گرم
نمک : به مقدار کافی
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
فلفل : به مقدار کافی
پیاز را سرخ کنید و زرد چوبه را به آن بیفزایید . لپه و برنج را با پیاز در آب بریزید و بپزید . گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید . برنج و لپه که نیم پز شدند ، سبزی خرد شده را در آن ها بریزید . پس از پختن سبزی ، کوفته ریزه ها به مواد قبلی بیفزایید . هسته آلوی تازه را بگیرید و در آخر کار اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد . در مورد آلوی خشک باید زودتر آن را در آش ریخت. با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش را تزئین کنید .

آموزش کامل طرز تهیه آش آلو
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
یک شنبه 2 خرداد 1395 ساعت 21:8 |
بازدید : 468 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » عکس ها و بیوگرافی کامل کاوه آهنگر بازیگر خوب کشورمان ، در ادامه این تصاویر را مشاهده نمایید

کاوه آهنگر در سال ۱۳۶۸ در تهران متولد شد.او از ۳ سالگی بازیگری را آغاز کرد. او به واسطه پدرش رضا آهنگر و برادرش امید آهنگر بازیگری را شناخت و آن را ادامه داد.از کارهایش می توان به فیلم های بوتیک، بانوی من و آسمانی پرستاره اشاره کرد، اما بازی در نقش نوجوانی دکتر قریب دیدگاه او را نسبت به هنر و بازیگری عوض کرد.به قول خودش حضور در این کار برایش مثل رفتن به دانشگاه بوده است.
فیلم شناسی :
بوتیک ۱۳۸۲
بانوی من ۱۳۸۱
تیک آف ۱۳۸۱
آسمان پرستاره ۱۳۷۸

عکس های کاوه آهنگر

عکس های کاوه آهنگر

عکس های کاوه آهنگر

عکس های کاوه آهنگر

عکس های کاوه آهنگر

عکس های کاوه آهنگر

عکس های کاوه آهنگر

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0