
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
زمان آماده کردن مواد : 25 دقیقه
زمان پخت: 3 الی 4 ساعت
گوشت گاو یا گوشت کبابی بره : 350 گرم
روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری
آب گوشت : 400 گرم
پیاز خرد شده : 1 عدد بزرگ
کرفس خرد شده : 2/1 پیمانه
پونه کوهی یا ریحان : 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه : 4/1 قاشق سوپخوری
سیر : 2 عدد
برگ بو : 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده : 300 گرم
هویج پوست کنده و خرد شده : 1 پیمانه
یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده : 2/1 پیمانه
جو زود پز : 3/2 پیمانه
ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای 5/1 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد میریزیم شعله را کم کرده و میگذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله میتوان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج میکنیم .غذا آماده سرو است.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
چهار شنبه 19 خرداد 1395 ساعت 14:59 |
بازدید : 313 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ ایتالیایی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
لوبیا سفید(چیتی) : 130 گرم
آب : 1 لیتر
جعفری خرد شده : 1 قاشق غذا خوری
پیاز درشت : 1 عدد
کرفس خرد شده : 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
سیر :1 قاشق غذا خوری
آب گوجه فرنگی : 240 گرم
کلم خرد شده : 240 گرم
هویج خرد شده : 1 عدد
نمک : به مقدار لازم
پنیر هلندی رنده شده : به مقدار لازم
ماکارونی : 60 گرم
فلفل : به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده : 100 گرم
لوبیا را یک شب در آب خیس می کنیم . پیاز را خرد و با سیر و گوشت چرخ کرده در روغن سرخ می کنیم . لوبیا را بر آن می افزاییم و روی حرارت ملایم می پزیم . همه سبزی ها را غیر از کلم به آن اضافه می کنیم تا خوب بپزند . بعد کلم و ماکارونی را اضافه می کنیم و می گذاریم تا نرم شوند . نمک و فلفل را آخر می افزاییم و موقع استفاده ، روی سوپ پنیر رنده شده و جعفری می دهیم . مدت پخت این سوپ دو ساعت است .

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
چهار شنبه 19 خرداد 1395 ساعت 14:59 |
بازدید : 280 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سوپ ماکارونی فرمی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
ماكارونی فرمی شكل : 150 گرم
آب مرغ : 4 لیوان
پیاز داغ : نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی : 4 قاشق سوپخوری
نعنا خشك : 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو : نصف پیمانه
فلفل و نمك : به میزان لازم
آب مرغ را با پیاز داغ ، نمك و فلفل روی شعله قرار میدهیم تا جوش بیاید، سپس ماكارونی و ربگوجه را داخل آن میریزیم تا ماكارونی خوب پخته شود، نعنا را نیز به آن اضافه میكنیم. سوپ آماده سرو است. میتوانیم از آبلیمو در موقع سرو استفاده كنیم.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
چهار شنبه 19 خرداد 1395 ساعت 14:57 |
بازدید : 339 |
نویسنده :
بهی
| ( نظرات )
|

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش به را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
گوشت : 400 گرم
آلوي خورشتي(در صورت تمايل) : 150 گرم
به : 300 گرم
روغن : 3 قاشق غذاخوري
لپه : 100 گرم
پيازمتوسط : 2 عدد
شكر : 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل و دارچين : به ميزان دلخواه
ابتدا پيازها را خلالي كرده و سرخ ميكنيم. سپس گوشت را به همراه پياز سرخشده كمي تفت ميدهيم. لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگي داخل مواد ريخته و آب را هم به آن اضافه ميكنيم. در صورت تمايل ميتوانيد در اين مرحله آلوي خورشي را هم پس از شستن به مواد اضافه كنيد. اكنون به را مانند پرهاي پرتقال برش داده و از وسط نصف ميكنيم.به زود پخته ميشود و ممكن است له شود، به همين دليل نيم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه ميكنيم. نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و در صورتي كه ميخواهيد خورش طعمي ملس داشته باشد، آبليمو و شكر را هم به آن بيفزاييد. پس از چند جوش خورش حاضر است. اين خورشت لذيذ را ميتوانيد همراه پلو ميل بفرمائيد.

منبع:jamejamonline.ir
آموزش کامل طرز تهیه خورش به
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0